Pepparkakskryddor

Jag älskar pepparkakor, både mjuka och hårda, och det är något särskilt med att göra egna pepparkakor helt från grunden och till det behö...


Jag älskar pepparkakor, både mjuka och hårda, och det är något särskilt med att göra egna pepparkakor helt från grunden och till det behövs det ju pepparkakskryddor. Jag har påsar med både malen nejlika och ingefära här hemma men tanken att blanda ihop kryddorna till en färdig kryddblandning har aldrig slagit mig förrän jag såg Therésia göra det i sin blogg - så jag apade efter henne och gjorde likadant! Gör en blandning till dig själv eller ge bort i julklapp till någon annan pepparkaksälskare!Tips: Du kan välja olika kryddor och mängd själv efter vad som faller dig i smaken.

Liknande inlägg

0 kommentarer

Tack för att du tar dig tid till att lämna en kommentar! Det gör mig så glad! ❤

(Kommentarer som enbart innehåller reklam tas bort)

Flickr Images

Använder Blogger.