Världens bästa recept på morotsmuffins med limefrosting


Det här underbara receptet kommer från Leilas bok "a piece of cake" men om jag inte minns fel har jag bytt ut oljan hon använde mot rapsolja för det var den enda oljan jag hade hemma, men det fungerade fint!

Receptet ger riktigt luftiga muffins vilket är rätt ovanligt för att vara morotsmuffins/kakor och jag fullkomligt älskar det.


Kommentarer

  1. Hej, fina muffins 😊 älskar detta recept på kaka så ska prova göra muffins nu. Vilken stl på formar är de som passar? De jag har hemma är botten ca 5cm o ca 4,5 cm höga?? // Madde

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej! Förlåt för sent svar, jag tror att du kan använda vilken storlek som helst fast förlänga gräddningstiden om man använder större formar. Jag vet inte exakt vilken storlek jag använde men de passar i en vanlig muffinsplåt iaf. :) Hoppas de blev lyckade!

      Radera

Skicka en kommentar

Tack för att du tar dig tid till att lämna en kommentar! Det gör mig så glad! ❤

(Kommentarer som enbart innehåller reklam tas bort)