Fjolårets födelsedagstårta - Cherry blossom cake

Den här tårtan gjorde jag till min födelsedag förra sommaren. Jag fullkomligt älskar cherry blossom-utseendet på tårtor och jag kan s...Den här tårtan gjorde jag till min födelsedag förra sommaren. Jag fullkomligt älskar cherry blossom-utseendet på tårtor och jag kan sitta och googla på sådana bilder i timmar.. Det finns så otroligt många olika varianter och jag blir lika fascinerad varje gång - folk är såå duktiga!Den här tårtan är gjord på ljusa bottnar, fylld med jordgubbar och marabou-fluff, spacklad med grädde och täckt med MMF (Marshmallows fondant). Dekorationerna är gjorda i Marsipan och flowerpaste/sockerpasta. Blommorna är penslade med ätbar pulverfärg. 

Liknande inlägg

12 kommentarer

 1. Wow! Superfint! Love it love it love it love it!

  SvaraRadera
 2. Himmel så fin och va duktig du e!! Stor kram
  //Gabby

  SvaraRadera
 3. Den var fin, den gjorde du hos oss. Känner igen duken, måste vara i torpet. Du är så duktig Ester. Mamma

  SvaraRadera
  Svar
  1. Japp det var i torpet! Förra midsommar. :) Tack! Kramar

   Radera
 4. Men vilken skapelse!!! Jättefin tårta du gjorde, den där skulle man velat smaka oxå...

  Kram på dej
  /Johanna

  SvaraRadera
 5. Men wow vilken jättefin tårta!!

  SvaraRadera

Tack för att du tar dig tid till att lämna en kommentar! Det gör mig så glad! ❤

(Kommentarer som enbart innehåller reklam tas bort)

Flickr Images

Använder Blogger.