Julen varar väl fram till påska?


Jag brukar vara snabb på att plocka fram julen, men ännu snabbare på att plocka bort den. Oftast försvinner julsakerna direkt efter nyår - då är jag liksom mätt. 

I år var inget undantag, så strax efter nyår åkte julsakerna ner i kartongerna och ljusa pasteller åkte fram, men jag lämnade kvar slingan ute på altanen för att det inte skulle bli så mörkt...

... Nu inser jag att den sitter kvar där än. Fast det kanske inte gör något, för julen varar väl fram till påska?!


Ha en fin måndag!


Kommentarer

 1. Jag är precis lika, är tidig att pynta men efter nyår vill jag ha bort allt fort! Men visst varar väl julen fram till påska, värre hade det varit om du upptäckt dessa ljusslingor nästa gång det är dags att julpynta.. ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha ja det är sant, det hade ju faktiskt varit värre! Den har inte varit ikopplad på några veckor så det är nog därför jag inte har tänkt på att den sitter kvar. :)

   Radera
 2. Vår julslinga åkte ner igår. Det va ett medvetet val att ha den kvar tills nu :). Tycker det är så mysigt när lamporna är tända då det fortfarande är mörkt på eftermiddagarna. Nu är det dock inte mörkt på eftermiddagarna här nere i söder längre så nu åkte den ner :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Skönt att höra att jag inte är ensam om det! Ja, det var av precis den anledningen som jag lät min sitta uppe också! Men det har som sagt varit ljusare på dagarna så pass länge nu så jag känner att den borde ha åkt bort för någon vecka sedan.. :)

   Radera

Skicka en kommentar

Tack för att du tar dig tid till att lämna en kommentar! Det gör mig så glad! ❤

(Kommentarer som enbart innehåller reklam tas bort)