Kakform som vas


Färska blommor förgyller alltid vardagen och för ett tag sedan kom maken hem med 50 st tulpaner till mig som räckte (och blev över) till alla rum i huset. Så när jag inte längre visste var jag skulle göra av blommorna så klippte jag av själva blomman och satte i små vaser - eller rättare sagt kakformar. Det blev en gullig dekoration till ljusfatet! Kan tänka mig att det skulle passa fint till dukning av en festmiddag också?!
Kommentarer

 1. Ser jätte fint ut vännen! :)) Hoppas livet är bra med dig! ;)

  Må gott!
  Kram Bettan

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket! :) Livet är bara fint! Hoppas allt är bra med dig också? Kram!

   Radera

Skicka en kommentar

Tack för att du tar dig tid till att lämna en kommentar! Det gör mig så glad! ❤

(Kommentarer som enbart innehåller reklam tas bort)