Längtar till sommar, sol och värme!

Jag längtar så otroligt mycket efter värmen. Jag längtar tills jag kan få slänga på mig favoitshortsen. Jag längtar tills jag kan få fixa och dona i trädgården. Jag längtar tills vi kan äta frukost ute på altanen. Åh, älskade sommar, kom snart!

Här kommer några foton från förra årets semestervecka i Skåne:

Ha en fin dag! Kommentarer

  1. ÅÅ vilka fina bilder ja det är så vackert i Skåne .Har en bror i Åhus där jag varit några gånger så jag vet va vackert det är där verkligen, Och Tack för erat härliga sällskap för två helger sen, ni är så härliga ....Agneta (Emelies mor)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, Skåne är verkligen fint - speciellt på sommaren! :) Åh, tack själv för sällskapet! Det var såå mysigt och trevligt! Hoppas vi träffar på varandra snart igen! Nästa gång du kommer så får ni alla gärna hänga med på Gudstjänst! Ha en skön helg! Kram!

      Radera

Skicka en kommentar

Tack för att du tar dig tid till att lämna en kommentar! Det gör mig så glad! ❤

(Kommentarer som enbart innehåller reklam tas bort)