Målat om en korg till hallen

Jag har haft ett stort behov av att hitta något att förvara alla mina sjalar i och jag blev överlycklig när jag hittade den här korgen för 40 kr på Helping Hand som passar perfekt till det syftet. Den enda nackedelen var att färgen inte alls passade in med resten av hallen, så gårdagens pyssel fick bli att måla om korgen.

Jag tog vit färg som jag sedan spädde ut med lite vatten för att resultatet inte skulle bli helt kritvitt - och jag blev nöjd! Vad tycker ni?

Kommentarer

 1. Det blev fint Ester. Mamma

  SvaraRadera
 2. Vad fint vännen! :)

  Tack för din fina omtanke också! ;) Jag är yr av alltsammans och maken har fått magkatarr av allt oroande för sin pappa! Han själv är den som är starkast i det hela och lugnar oss alla andra! ;) Knasigt hur det kan vara!! :)

  Kram Bettan

  SvaraRadera
  Svar
  1. Lider verkligen med er! Hoppas innerligt att allt blir bra. Hoppas ni övriga har kryat på er! Kram!

   Radera
 3. Snyggt!! Smart att förvara sjalar i!
  kram johanna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det är så bra att det får plats så många med ;) Kram

   Radera
 4. Ursnyggt! Gillar att du spädde ut färgen, hade nog blivit för vitt annars.

  modemanifest.blogspot.com

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Ja, det tror jag med att det hade blivit. :)

   Radera

Skicka en kommentar

Tack för att du tar dig tid till att lämna en kommentar! Det gör mig så glad! ❤

(Kommentarer som enbart innehåller reklam tas bort)