Rysligt god och syrlig lemonad


Nu, mitt i sommarvärmen, är det riktigt härligt att få svalka sig med en hemgjord lemonad! Den här blir rysligt sur så ska känsliga personer eller barn dricka den så rekommenderar jag att den spädes med lite extra vatten - för hos mig, som annars gillar surt, kom magkatarren efter bara några klunkar. Men smaken är sååååå god att det var värt det...

.....men lite extra vatten skadar som sagt inte. :)


Receptet kommer ifrån Leilas bok "a piece of cake". 


Kommentarer

 1. Jag gillar syrligt men har också magkatarr så jag tar nog efter ditt tips med lite extra vatten! :) Citron passar så bra den här årstiden!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Usch, din stackare! Ja, då är det säkrast att tillsätta vatten! Mmm... Citron är ljuvligt!

   Radera
 2. Mmm, ser ljuvligt läskande ut! :) En annan favorit i sommarvärmen är för mig ginger beer, ganska lätt att göra också!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du, det har jag faktiskt ingen aning om vad det är. :P :)

   Radera

Skicka en kommentar

Tack för att du tar dig tid till att lämna en kommentar! Det gör mig så glad! ❤

(Kommentarer som enbart innehåller reklam tas bort)