Sommaren kom och gick igen

Sommaren går mot sitt slut och vädret avslöjar att hösten är på ingång. Det här är en tid då många blir lite ledsna, kanske rent av so...


Sommaren går mot sitt slut och vädret avslöjar att hösten är på ingång. Det här är en tid då många blir lite ledsna, kanske rent av sorgsna, men för mig är det en tid av glädje. Medan andra skriker ut sin ångest över att värmen avtar, semestern tar slut och att hösten nalkas så blickar jag framåt mot de färgglada löven, rosiga kinder och tända ljus.

Jag älskar hösten. För mig är det fortfarande årets början även om jag inte studerar. När jag var liten så längtade jag alltid efter skolstarten när sommarlovet gick mot sitt slut och jag fylls fortfarande av samma känsla av förväntan, inspiration och livsglädje. Jag älskar det!

Så, älskade höst, du är varmt välkommen - i alla fall hem till mig!Liknande inlägg

0 kommentarer

Tack för att du tar dig tid till att lämna en kommentar! Det gör mig så glad! ❤

(Kommentarer som enbart innehåller reklam tas bort)

Flickr Images

Använder Blogger.