Vinbärskaka / Vit kladdkaka med röda vinbär

Jag följer gårdagens vinbärs-tema och visar upp en vinbärskaka som jag gjorde förra året. Receptet har tyvärr sprungit bort, men det är e...


Jag följer gårdagens vinbärs-tema och visar upp en vinbärskaka som jag gjorde förra året. Receptet har tyvärr sprungit bort, men det är en vit kladdkaka som jag helt enkelt har slängt ner en rejäl näve med vinbär i och sedan lagt lite extra vinbär på toppen vid servering. Såå gott!
Liknande inlägg

2 kommentarer

 1. Hjälp så gott det såg ut!!! :)
  har just plockat röda vinbär. Den där ska jag försöka mig på!
  Kram Malin

  SvaraRadera
  Svar
  1. Gör så! Någon mjuk kaka med vinbär i är sååå gott! :) Kram

   Radera

Tack för att du tar dig tid till att lämna en kommentar! Det gör mig så glad! ❤

(Kommentarer som enbart innehåller reklam tas bort)

Flickr Images

Använder Blogger.