Recept på en syrlig och knäckig äppelpaj


Hösten är kommen och jag njuter till fullo! Äppelträdet bjuder på en lagom stor skörd och det bästa jag vet är efterrättspaj som är gjord på syrliga äpplen. Det här receptet kommer ursprungligen från Söta saker men jag har bytt ut en del av sockret till rörsocker vilket skapar en härlig och knaprig yta på pajen.


Tips: Har ni inga syrliga äpplen i trädgården så fungerar de gröna och syrliga äpplena från affären lika bra. 

Kommentarer

  1. Det är så kul att hitta till nya trevliga bloggar! Vad mycket fint du gör. ÄLskar legotårtan :)

    SvaraRadera
  2. Ser även att du gillar Jesus! Det gör jag med :)

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du tar dig tid till att lämna en kommentar! Det gör mig så glad! ❤

(Kommentarer som enbart innehåller reklam tas bort)