Det återkommande projektet med att skicka ut julkort
Varje år brukar jag påbörja projektet "skicka-ut-julkort" men det brukar tyvärr sluta med halvfärdiga kort som sedan glöms bort och återfinns lagom till att julen ska städas bort - suck. I år ska jag försöka åtgärda detta återkommande problem genom att börja med julkorten redan nu. Önska mig gärna lycka till - för det lär behövas!

Hur gör ni? Skickar ni ut julkort till era nära och kära? 

Kommentarer

  1. Bra att börja i tid! Jag brukar spåna idéer redan vid midsommar så för mig är det väldigt viktigt. Och det ska vara riktiga kort med frimärke, annars kan det lika gärna vara. Rätt nöjd med förra årets julkort http://stunderavkreativitet.blogspot.se/2012/12/god-jul.html som blev ett kollage med min son :-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Fint kollage! Håller med dig om att det ska vara riktig post! Ser fram emot nästa jul för då har jag ett givet motiv för julkorten (bebisen) men just nu känns det inte som om jag vill ta kort på bara mig och maken och skicka runt. ;) Får försöka pyssla ihop något fint med papper istället!

      Radera

Skicka en kommentar

Tack för att du tar dig tid till att lämna en kommentar! Det gör mig så glad! ❤

(Kommentarer som enbart innehåller reklam tas bort)