DIY - Hårnålar med pärlor till fest eller bröllop

God kväll på er! Här kommer ett 3,5 år gammalt pyssel med hårnålar som jag tyckte förtjänade en stund i rampljuset. Jag gjorde dessa &...


God kväll på er! Här kommer ett 3,5 år gammalt pyssel med hårnålar som jag tyckte förtjänade en stund i rampljuset. Jag gjorde dessa "håraccessoarer" till vår bröllopsdag och de blev riktigt snygga när de kom på plats i håret om jag får säga det själv - och enklare pyssel får man faktiskt leta efter.

DIY - Hårnålar med pärlor till fest eller bröllop

Du behöver:
  • Hårnålar
  • Pärlor
  • Ståltråd
Gör såhär:
Ta en hårnål, en pärla och en bit ståltråd och fäst pärlan i nålen med hjälp av ståltråden. Klart!
Fotograf, bröllopsbilderna: M.A och A.A. 


//E

Liknande inlägg

0 kommentarer

Tack för att du tar dig tid till att lämna en kommentar! Det gör mig så glad! ❤

(Kommentarer som enbart innehåller reklam tas bort)

Flickr Images

Använder Blogger.