Firar kanelbullens dag med ett enkelt recept på bulldeg

Jag har faktiskt varken bakat eller ätit några bullar idag men jag tänkte i alla fall bjuda på ett enkelt bulldegs-recept som jag använde...


Jag har faktiskt varken bakat eller ätit några bullar idag men jag tänkte i alla fall bjuda på ett enkelt bulldegs-recept som jag använde för någon månad sedan. Det här receptet kommer ursprungligen från hemkunskapsboken men jag har tillsatt kardemumma i degen för att få lite mer smak.

En av sakerna som gör att jag gillar det här receptet så mycket är det faktum att det är ett recept för 20 st bullar. De allra flesta bullrecepten ger en kopiös mängd med bullar som jag varken har tid att baka eller plats att förvara - så det här passar mig alldeles perfekt!


Hur firar ni kanelbullens dag? :) 


Liknande inlägg

0 kommentarer

Tack för att du tar dig tid till att lämna en kommentar! Det gör mig så glad! ❤

(Kommentarer som enbart innehåller reklam tas bort)

Flickr Images

Använder Blogger.