Gott och lätt recept på vit ischoklad


Vanlig ischoklad har aldrig varit någon favorit och jag har bara hemska barndomsminnen av att bli bjuden på ischoklad som "fastnade" i gommen och den tycktes stanna där i flera dagar. Men när jag såg hos bloggen Söta saker att det gick att göra vit ischoklad så kunde jag inte bli annat än nyfiken eftersom jag älskar vit choklad!

Så, jag provade en gång och blev helt såld. Det är så ljuvligt gott och numera har den en given plats bland julgodiset!

Kommentarer

 1. Ååh, låter ju mycket godare än vanlig ischoklad!

  SvaraRadera
 2. Låter gott! Det var väldigt snyggt strössel också, var kan man köpa det?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Strösslet är köp på en vanlig mataffär - det är Dr. Oetkers "Vinterblandning" eller vad den heter. Det är i alla fall en burk med 4 olika sorters strössel i. :)

   Radera
 3. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du tar dig tid till att lämna en kommentar! Det gör mig så glad! ❤

(Kommentarer som enbart innehåller reklam tas bort)