Världens bästa recept på Chokladfondant


Dagarna flyter samman, jag sover lite här och lite där och jag vet knappt vad som är upp och ner längre - det kanske är detta som kallas att vara höggravid?

Mitt i all denna förvirring och sömnbrist så har i alla fall ett enormt sötsug vaknat till liv så förra helgen kunde jag inte stå emot att göra dessa chokladiga- och beroendeframkallande favoriter! Receptet hittade jag på internet för något år sedan men kommer verkligen inte ihåg vart - kanske hos Arla? 

En av orsakerna till att jag älskar det här receptet (förutom att det blir så rik chokladsmak på dem) är att de går att förbereda långt i förväg. Jag har som längst provat att förbereda dem ett dygn innan för att sedan bara slänga in dem i ugnen innan servering - perfekt när man har främmande och inte vill spendera all tid i köket!

Obs: Förvara fondanten i kylskåp om du inte ska grädda dem på en gång. 


Det här får även bli mitt bidrag till -månadens sötsak- hos bloggen söta saker. Månadens tema är "något för alla" och det här är verkligen något för alla - i alla fall för alla chokladälskare!

Önskar er en fortsatt trevlig kväll och kommande helg!


Kommentarer

 1. Svar
  1. Det är riktigt gott också kan jag lova! :) //Ester ❤ ett kreativt liv

   Radera
 2. Jättehärlig blogg!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, vad glad jag blir! //Ester ❤ ett kreativt liv

   Radera
 3. Det där såg ju bara för mumsigt ut! :)

  SvaraRadera
 4. Så himla gott detdära såg ut!!! :o

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du tar dig tid till att lämna en kommentar! Det gör mig så glad! ❤

(Kommentarer som enbart innehåller reklam tas bort)