Traktortårta - Födelsedagstårta till en 2-åring

Den här tårtan gjorde jag till min brorsons 2-års kalas och eftersom han gillar motorfordon i alla dess slag så fick det bli en traktor...


Den här tårtan gjorde jag till min brorsons 2-års kalas och eftersom han gillar motorfordon i alla dess slag så fick det bli en traktor som är ute och kör på en sommaräng. :) I bakgrunden skymtas även en fingerstårta som jag visade i mitt senaste inlägg.

Tårtan är gjord av ljusa (köpta) bottnar, fylld med hallonkräm och vaniljkräm, spacklad med grädde och täckt med mmf (marshmallowsfondant). Traktorn är gjord i Rice Krispies treat och sockerpasta. Övriga dekorationer är gjorda i sockerpasta. 

Hos Nathalies tårtor finns det en bra beskrivning på hur man gör en traktor. 


Ha en fortsatt fin lördag! /Fru Larsson

Liknande inlägg

0 kommentarer

Tack för att du tar dig tid till att lämna en kommentar! Det gör mig så glad! ❤

(Kommentarer som enbart innehåller reklam tas bort)

Flickr Images

Använder Blogger.