Jag har sytt ett prickigt 50-tals hårband med ståltråd

Det är inte ofta som jag bjuder på selfies i bloggen men nu är jag så illa tvungen eftersom jag ville visa upp det snygga hårbandet...Det är inte ofta som jag bjuder på selfies i bloggen men nu är jag så illa tvungen eftersom jag ville visa upp det snygga hårbandet som jag sydde ihop igår! :)

Jag såg den här typen av 50-tals hårband på en butik för en tid sedan och när jag stod där så tänkte jag för mig själv att: "det här kan ju inte vara så svårt att sy själv". Sagt och gjort - och det var lika enkelt som jag trodde. Inuti hårbandet döljer det sig en ståltråd som gör att man enkelt kan vira ihop bandet på huvudet. :) Riktigt smart och snyggt tycker jag! 

:) Ha en trevlig kväll! /Fru Larsson


Liknande inlägg

4 kommentarer

 1. Hej!! Superfint hårband! Är det enbart en smal ståltråd i... Eller är det tråd på båda "sidorna"
  Vad använde du för tyg?
  Hälsningar Camilla

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! :) Det är en lite tjockare ståltråd och tråden är lika lång som själva hårbandet så hela bandet är böjbart/formbart. Jag använde ett bomullstyg som jag har köpt på panduro. :)

   Radera
 2. Snyggt, passar dig jättebra

  SvaraRadera

Tack för att du tar dig tid till att lämna en kommentar! Det gör mig så glad! ❤

(Kommentarer som enbart innehåller reklam tas bort)

Flickr Images

Använder Blogger.