Återbruk: Kökslampa av en gammal garnvinda

Jag fick en gammal garnvinda som min syster hade hittat i deras lada och efter att ha funderat på var i all sin dar jag skulle få plat...


Jag fick en gammal garnvinda som min syster hade hittat i deras lada och efter att ha funderat på var i all sin dar jag skulle få plats med den i vårt lilla hus så slog det mig - att den skulle få bli en lampa!

Så, efter att fått ett godkännande från maken så åkte jag till Clas Ohlson och köpte hem en lampsladd i textil samt en snygg och stor glödlampa. Sen var det bara till trä igenom sladden och hänga upp garnvindan! Jag blev så otroligt nöjd med resultatet och det känns roligt att ha något som är alldeles unikt. :) 

Vad tycker ni om vår nya lampa? :)

Ha en fortsatt fin söndag! //Ester


Liknande inlägg

0 kommentarer

Tack för att du tar dig tid till att lämna en kommentar! Det gör mig så glad! ❤

(Kommentarer som enbart innehåller reklam tas bort)

Flickr Images

Använder Blogger.