Recept: Magiskt goda lakritstryfflar (julgodis)


Nu har jag tjuvstartat med julen här hemma! De här lakritstryfflarna är en personlig favorit men av någon konstig (och dum) anledning så gör jag bara dessa underbara tryfflar i juletider men de är egentligen på tok för goda för att bara ätas en gång om året. :)

Här hittar ni receptet: Recept på chokladtryfflar (lakritstryfflar, polkagristryfflar och daimtryfflar)


Ha en trevlig kväll! //Ester

Kommentarer

  1. Har varit sugen på att prova både dajm och polkatryffel. Laktris är inte min favorit men det är ju en smaksak. Gillar man det så är dom säkert jättegoda. Kan man använda tryfflarna i praliner också? Blir så sugen på att baka när jag läser dina recept. Så många tankar och så lite tid :(. Kram på dig vännen

    SvaraRadera
    Svar
    1. Svarar här även fast jag svarat via sms. :) (Utifall nån annan undrar samma sak) Jag brukar göra ganache som fyllning i mina praliner och det är samma recept som till tryfflarna fast man tar 100 g choklad till 1 dl grädde istället. Då blir konsistensen lösare och lättare att fylla med. :) Lycka till vännen! Kram

      Radera

Skicka en kommentar

Tack för att du tar dig tid till att lämna en kommentar! Det gör mig så glad! ❤

(Kommentarer som enbart innehåller reklam tas bort)