Marsipangodis (julgodis) - en perfekt julklapp!


De här marsipangodisarna gjorde jag för något år sedan som en liten julklapp till min marsipantokiga mamma. Eftersom det skulle bli en present så ville jag lyxa till dem lite extra så därför doppade jag marsipanen i choklad och la sedan de doppade bitarna på ett överföringsark för choklad. :)

Ha en trevlig kväll! /Ester


Kommentarer

  1. Ojoj, komma här och fresta en som inte äter godis eller bakverk! Lite tufft är det nu i juletider ;-D

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha, förlåt! ;) Jag kommer nog själv att försöka hålla mig borta från klassiska sötsaker i Januari och istället baka lite nyttigare varianter så du får väl kika in då istället. ;)

      Radera

Skicka en kommentar

Tack för att du tar dig tid till att lämna en kommentar! Det gör mig så glad! ❤

(Kommentarer som enbart innehåller reklam tas bort)