Haklapp av bomullstyg och plastad frotté

Det här är den senaste haklappen som jag har sytt och den som är jag allra mest nöjd med. Förut har jag bara sytt i olika sorters vaxduk...


Det här är den senaste haklappen som jag har sytt och den som är jag allra mest nöjd med. Förut har jag bara sytt i olika sorters vaxduk men den här gången valde jag ett vanligt bomullstyg till framsida och plastad frotté till baksida - så det skyddar ändå kläderna även om det yttre tyget kan bli missfärgat av mat och dryck. :)

Det yttre tyget kommer ifrån Panduro och mönstret har jag gjort själv. 

Ha en fin dag! 

Liknande inlägg

2 kommentarer

  1. men herregud människa vad du är kreativ! verkligen superfin haklapp! <3 och tack för din fina kommentar på min blogg! kram på dig

    SvaraRadera

Tack för att du tar dig tid till att lämna en kommentar! Det gör mig så glad! ❤

(Kommentarer som enbart innehåller reklam tas bort)

Flickr Images

Använder Blogger.