Vad vill ni se och läsa mer av?


Kära fina läsare! Jag vet ju att ni är några stycken som tittar in här titt som tätt och nu skulle jag vilja ställa en fråga till er - vad vill ni se mer av i bloggen? Vill ni läsa mer om graviditeten, mer om min tro, om mina sjukdomar eller mer av det kreativa såsom pyssel, recept och syprojekt? 

Jag skulle verkligen uppskatta ditt svar! :) Tack och kram! 

Kommentarer

 1. Pyssel, recept och syprojekt är alltid roligt att se mer av!

  SvaraRadera
 2. Vill läsa mer om graviditet och era barn men även om pyssel. Skriv gärna ut beskrivningar när du visar något pyssel så man kan göra allt fint du hittar på!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för feedbacken! Jag ska försöka se till att skriva ut mer beskrivningar till sakerna jag gör :)

   Radera
 3. Hej, du har en väldigt fin blogg. Jag skulle vilja läsa mer om pyssel och syprojekt till bebisen. Jag är i samma graviditetsvecka som du så det vore roligt med lite idéer och inspiration. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket och tack för feedbacken! :) Roligt att du är i samma vecka - har du några barn sen tidigare eller väntar du första? :) Det kommer att komma upp lite bebispyssel och syprojekt framöver (jag ska bara finna tiden att bli klar med allt... ;) hehe )

   Radera
 4. Jag skulle gärna veta mer om dina sjukdomar, recept samt din graviditet.
  Jag verkligen älskar att baka och det skulle va jätte roligt att få inspiration! Skulle också vara bra att veta hur du har det med dina sjukdomar, för alla är olika och har olika "behov".
  Vill gärna också bli gravid någon gång i framtiden, men man kan väll kolla runt sålänge <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för feedbacken! Jag har tänkt mycket på om jag ska skriva lite mer ingående om sjukdomarna så nu ska jag försöka ta tag i det. :) Vet inte om du är inne i någon process än eller om graviditet är något som ligger längre fram i tiden men jag hoppas din önskan slår in oavsett! :)

   Radera

Skicka en kommentar

Tack för att du tar dig tid till att lämna en kommentar! Det gör mig så glad! ❤

(Kommentarer som enbart innehåller reklam tas bort)