Batmantårta

Jag fick som sagt äran att göra två tårtor till min brorsons 3-års kalas under midsommarhelgen. Det första önskemålet var en miniontårt...


Jag fick som sagt äran att göra två tårtor till min brorsons 3-års kalas under midsommarhelgen. Det första önskemålet var en miniontårta och här är det andra önskemålet - en helsvart tårta med batmanlogan på. Själva märket blev tyvärr lite ojämn på grund av att sockerpastan jag använde torkade alldeles för snabbt men i det stora hela var jag ändå nöjd. :) 

Tårtan är gjord på ljusa köpta bottnar, fylld med hallonkräm och vaniljkräm, spacklad med grädde och täckt i marsipan. Dekorationerna är gjorda i sockerpasta och marsipan. 


Liknande inlägg

0 kommentarer

Tack för att du tar dig tid till att lämna en kommentar! Det gör mig så glad! ❤

(Kommentarer som enbart innehåller reklam tas bort)

Flickr Images

Använder Blogger.