Första skörden

För några dagar sedan lade min vän ut en bild på sin första jordgubbsskörd på Instagram och då slog det mig:" JAG HAR GLÖMT BORT M...


För några dagar sedan lade min vän ut en bild på sin första jordgubbsskörd på Instagram och då slog det mig:"JAG HAR GLÖMT BORT MINA JORDGUBBAR!" De stackars plantorna hade stått utan tillsyn alldeles för länge och allt hopp om skörd var bortblåst - tills jag fick syn på något rött under ena plantan. Den lyckan alltså! Skörden blev så stor som bilden visar - tre stycken jordgubbar som kan ha varit de godaste bären vi har ätit. Nästa år måste jag sätta fler jordgubbsplantor och försöka att inte glömma bort dem. ;)

Vad har ni skördat från er trädgård? 

Liknande inlägg

0 kommentarer

Tack för att du tar dig tid till att lämna en kommentar! Det gör mig så glad! ❤

(Kommentarer som enbart innehåller reklam tas bort)

Flickr Images

Använder Blogger.