Gravid i vecka 40

Nu är vi i vecka 40 och bara 6 dagar kvar till bf! Har en hel del förvärkar men ändå inga tecken på att förlossningen skulle vara nära, men ...

Nu är vi i vecka 40 och bara 6 dagar kvar till bf! Har en hel del förvärkar men ändå inga tecken på att förlossningen skulle vara nära, men jag tröstar mig med att vi med säkerhet har bebisen hos oss inom 3 veckor. 

På grund av vår boendesituation och brist på internet så kommer jag inte ha möjlighet att blogga så mycket den närmsta tiden så är ni nyfikna av er och inte orkar vänta på sega uppdatering här så kan ni följa mig på instagram: ettkreativtliv. Där lovar jag att det kommer uppdateringar om bebisen så fort hon behagar att komma ut. :) Ha det så bra så länge fina läsare och önska oss gärna lycka till! ;)

Liknande inlägg

0 kommentarer

Tack för att du tar dig tid till att lämna en kommentar! Det gör mig så glad! ❤

(Kommentarer som enbart innehåller reklam tas bort)

Flickr Images

Använder Blogger.