Miniontårta - Minioncake

Jag bloggar ju främst på Ekologiska Ester (www.ekologiskaester.se) numera men jag vill ändå visa upp den här miniontårtan som jag gjor...


Jag bloggar ju främst på Ekologiska Ester (www.ekologiskaester.se) numera men jag vill ändå visa upp den här miniontårtan som jag gjorde till min dotters 2-års kalas. Även om den här minionen blev ganska kort och tjock så är det ändå en av de få gångerna jag blivit riktigt nöjd med en tårta. :)

Tårtan är gjord på ljusa bottnar, fyllda med hallon och vaniljkräm, spacklad med chokladsmörkräm och täckt i marsipan. Dekorationerna är gjorda i både sockerpasta och marsipan. You Might Also Like

0 kommentarer

Tack för att du tar dig tid till att lämna en kommentar! Det gör mig så glad! ❤

(Kommentarer som enbart innehåller reklam tas bort)

Flickr Images

Använder Blogger.