IKEA Duktig kök-Hack med sprayfärg

Nu har barnen fått ett efterlängtat kök och mamman har fått efter efterlängtat pysselprojekt. :) Jag vill egentligen måla om hela köke...


Nu har barnen fått ett efterlängtat kök och mamman har fått efter efterlängtat pysselprojekt. :)

Jag vill egentligen måla om hela köket men tills vidare fick det duka att måla om kranen, handtagen, stången och fötterna. Jag har använt sprayfärg från Biltema och jag blev förvånad över hur bra guldfärgen var. Nedan visar jag ett diskställ också som fick förvandlas från gult till guld.

Nu går jag runt och tittar i barnens rum i hopp om att finna något mer jag kan spraya, haha. Någon som känner igen sig?
Liknande inlägg

0 kommentarer

Tack för att du tar dig tid till att lämna en kommentar! Det gör mig så glad! ❤

(Kommentarer som enbart innehåller reklam tas bort)

Flickr Images

Använder Blogger.