Barbietårta - 3-års tårta

Den här barbietårtan och 3-års tårtan gjorde jag till min äldsta dotter när hon fyllde tre. Barbietårtan är gjord i en rund skål (...
Den här barbietårtan och 3-års tårtan gjorde jag till min äldsta dotter när hon fyllde tre.

Barbietårtan är gjord i en rund skål (plastfolie först sedan bygger man tårtan i omvänd ordning, in i kylen över natten och sedan tar man ut den och vänder tårtan upp och ner så att det blir en kjol-form), därefter täckte och dekorerade jag kjolen, sedan trycker man ner Barbiedockan (finns att köpa "halva" barbiedockor på olika tårtbutiker, t.ex. lyckasmedmat.se  där jag oftast handlar) och sedan dekorerar man barbiedockan. 


Liknande inlägg

0 kommentarer

Tack för att du tar dig tid till att lämna en kommentar! Det gör mig så glad! ❤

(Kommentarer som enbart innehåller reklam tas bort)

Flickr Images

Använder Blogger.